II. KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2019 JÚNIUS

A Berze Nagy János Művelődési Központban megtartott közösségi beszélgetésen a már előzőleg megismert szervezetek képviselői jelentek meg.

Ahogyan az összejövetel meghívójában is látható volt, a találkozó a célterületre vonatkozó interjúkötet bemutatására irányult.

A beszélgetés kezdetén Szerecz Gábor köszöntötte a résztvevőket. A célterületfelelős beszélt a közösségi beszélgetés céljáról, röviden ismertette a programot. Ezekután kiosztotta a kinyomtatott interjúköteteket és megkezdődött az áttekintés.

Az áttekintés közben és után is lehetőség volt arra, hogy a jelenlévők módosítsanak és változtatásokat javasoljanak a szöveggel kapcsolatban. A jelenlévők nem kértek változtatást.

A közösségfejlesztő elmondta, hogy a nyári időszak alatt a Jókai út 3. szám alatt található irodában, szerdánként van ügyfélfogadás. Természetesen telefonon is lehet érdeklődni.

A beszélgetés végén Szerecz Gábor célterületfelelős közösségfejlesztő megköszönte a résztvevők jelenlétét és mivel szeptemberig nem lesz közösségi beszélgetés, jó pihenést és kellemes nyarat kívánt a résztvevőknek.