KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2018 november

A Kodály Művelődési Házban megtartott nyolcadik közösségi beszélgetésen a már előzőleg megismert szervezetek képviselői vettek részt.

Szerecz Gábor közösségfejlesztő – célterületfelelős köszöntötte a résztvevőket és tájékoztatást adott az eltelt egy hónap alatt megvalósult feladatokról.

Szerecz Gábor közösségfejlesztő – célterületfelelős bemutatta Dóri Éva csoportvezetőt, és felkérte, hogy néhány szóban mutatkozzon be a közösségi beszélgetés résztvevőinek. Továbbá kérte, hogy a projektértelmezési problémákból fakadó eltéréseket tegye helyre. Dóri Éva csoportvezető a bemutatkozás és a tájékoztató után, megismerkedett a résztvevőkkel és áttértünk a programjavaslatok áttekintésére.

A Vasasért Egyesület elnökeként, valamint a KoBeKo művelődési Ház igazgatójaként egy fő, valamint egy kolléganő vett részt a beszélgetésen. A programötleteik között kiemelt helyen van a „Gyütt-Ment” Fesztivál megrendezésének lehetősége. Írásban, programjavaslati űrlapon hozták el a program tervezetét, amit közösen átbeszéltünk. Első olvasatban megvalósíthatónak tűnik a javaslat, de számos főleg költségelemet át kell tervezni. A közreműködő szervezetek között is megfontolás tárgyát képezi néhány szervezet. Megígérték, hogy következő alkalomra átdolgozzák a javaslatot. Mellette számos már amúgy is meglévő programötletük van, amiben a jövőben együtt tudnak működni velünk. Felhívtuk a figyelmet arra, hogy amennyiben már meglévő programot szeretnének megvalósítani, úgy új közösségi programelemekkel kell bővíteni azt.

A Tegyünk Egymásért Egyesület munkatársa beszámolt az elmúlt egy hónap eseményeiről. Írásban 4 programjavaslatot adott le nekünk, amit a következő közösségi beszélgetésen fogunk megbeszélni.

Végezetül Szerecz Gábor megkérte őket, hogy vegyenek részt a következő közösségi beszélgetésen is, és ha lehet hozzanak magukkal ismerősöket, barátokat. Előzetesen egyeztettük, hogy a decemberi közösségi beszélgetés délutáni időpontban, a KoBeKo Közösségi Házban lesz a terveink szerint megtartva.

Mivel több kérdés nem hangzott el, ezért zártuk a közösségi beszélgetést.