KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2019 MÁJUS

A Berze Nagy János Művelődési Központban megtartott tizennegyedik közösségi beszélgetésen a már előzőleg megismert szervezetek képviselői mellett új résztvevők is megjelentek.

A beszélgetés kezdetén Szerecz Gábor köszöntötte a résztvevőket, s örömét fejezte ki amiatt, hogy ez alkalommal ilyen szép számmal vannak jelen az egyesületek, alapítványok. A célterületfelelős beszélt a közösségi beszélgetés céljáról, röviden ismertette a programot. Ezek után bemutatta Dr. Hohmann Balázst, aki a célterületi kiadvány egyik szerzője és szerkesztője. Felkérte, hogy mutassa be a kiadványt. Ebben segítségére volt a célterületfelelős, aki projektor segítségével kivetítette az anyagot, valamint nyomtatott példányokat is adott a jelenlévőknek. Az előadás közben és után is lehetőség volt arra, hogy a jelenlévők módosítsanak és változtatásokat javasoljanak a szöveggel, vagy a képekkel kapcsolatban.
Schiffler Károly és Fejes József a Vasasi Szent Borbála Egyesület képviselői, több apró módosítást is javasoltak. Ezeket figyelembe vettük a javításnál.

A beszélgetés végén Szerecz Gábor célterületfelelős közösségfejlesztő megköszönte a résztvevők jelenlétét, s ismertetve a következő havi közösségi beszélgetés témáját, kért mindenkit, hogy ezen az alkalmon is vegyen részt, támogatásáról biztosítsa a projektet.